ProjectenEen project onderscheidt zich door unieke ontwerpen en ideeën voor bijzondere oplossingen.
Speciaal werk in samenwerking met kunstenaars, vakmensen, en leveranciers.


Onder de projecten vallen o.a. rouwcentra, kantoren, universiteiten, bibliotheken, musea en senioren-instellingen.

Projecten


Met een creatieve aanpak goed werkgeverschap personaliseren, bewuste keuzes maken het verschil.
Ik neem die uitdaging graag aan.
27 november 2020

Rouwcentrum

Hoe ga je om met verlies? Conceptueel ontwerp voor Rouwcentrum specifiek voor ouderen. Verdriet en Liefde liggen dicht bij elkaar en afscheid nemen, loslaten is een gevoel van pure emotie een intens en betekenisvol moment. Afscheid vraagt om een warme omgeving die je omarmt ook al ben je alleen of met een handvol mensen.
6 november 2020

Plafonds en verlichting

Een belangrijk onderdeel van je interieur en meer dan de moeite waard om eens goed naar te kijken. Plafond en verlichting zijn niet alleen sfeer bepalend maar hebben invloed op je gezondheid, vitaliteit en energie.
6 november 2020

Maatwerk trappen

Trappen, zorgen voor beweging en actie in een gebouw. Een trap moet lopen! Materiaal keuze, samenstelling, lengte, bordessen op– en aantrede iets om over na te denken. Maak de trap aantrekkelijk en veilig.
6 november 2020

Katafalk

Plotseling afscheid moeten nemen is een moment wat je overvalt en overmant door verdriet. De katafalk is een multifunctionele baar voor korte afscheid momenten in de rouwkamers van een ziekenhuis. De ontwerp opdracht voor deze omgeving en situering waar mensen onverwacht overlijden vroeg om een menselijke en respectvolle oplossing.
29 september 2020

Museum Rijswijk

Museum Rijswijk: nieuwe vleugel aanbouw Tollenshuis. Second opinion opdracht Directie. In de loop van de tijd kunnen plannen en ideeën veranderen. Een eerste plan belande voor langere tijd in de kast. In overleg werden aanpassingen gerealiseerd die multifunctioneler en commerciëler konden worden ingezet.
Contact