Sylvia van der Net

Interieurarchitect, vormgever, consultant.


Sylvia ontwerpt plannen, materiaalconcepten en inventariseert gebruikers voor een optimale en inspirerende werkvloer.

Meer over Sylvia Contact opnemen

Interieurarchitectuur

Zakelijke markt


Laat je wensen en ideeën als opdrachtgever vertalen door samen te werken aan een doordacht, uitvoerbaar, functioneel facilitair concept en het creëren van een optimaal en op budget toegespitst ontwerp. Kies voor het keuzeblok dat bij uw situatie past om uw vragen inzichtelijk te maken. Kleine en grote vragenaanpassingen en veranderingen kunnen het verschil maken in het eindresultaat.

Vragen stellen is niet gek! Het maakt je onderdeel van het proces.

Workshop Ringen en Ribbels

De kunst van het samenwerken – Hands-on!


Hoe inventief en creatief is jou oplossend vermogen in een out-of-the-box situatie wanneer je met elkaar in drie uur naar een verrassend eindresultaat toewerkt? Wat zijn jouw sterke kanten? Overzie je het geheel? Altijd al willen ontwerpen of met ideeën gespeeld, doe dan mee aan deze uitdaging.

Meer over de workshops

Een eerste indruk vormt zich in 3 seconden.
De uitstraling van je bedrijf is meer dan het gezicht naar buiten.

Krabdiertje Mia + Mau


De kunst om te verleiden en duurzaam het roer om te gooien, Mau uit de familie Krabdiertjes laat zich van zijn beste kant zien!

Katten krabmeubilair!
Een eeuwig dilemma, je meubilair of de krabpaal? je huisgenoot markeert zijn territorium instinctief en slaat graag zijn nageltjes uit. Er is geen houden aan...maar die paal! brrr. Dat moet lukken een kat in huis en een duurzaam design krabobject waar iedereen blij van wordt.

Karton is stevig en duurzaam en als materiaal mooi in zijn eenvoud. Mijn uitdaging, nieuwe toepassingen te bedenken voor nieuw-- en te upcyclen karton.

Meer over Mia Mau

Contact