Wat doet een interieurarchitect?

Interieurarchitect zijn, betekent fascinatie voor schoonheid en balans in een evenwichtig vormgegeven interieur. Een interieurarchitect verstaat de kunst om in een ontwerp alle elementen vorm te geven en te verbinden, en zo nieuwe ruimte te scheppen. Vakmanschap gecombineerd met een eigentijdse visie, bouwkundig inzicht en een grenzeloze creativiteit zijn eigenschappen waarmee de interieurarchitect een woon- of werkruimte kan optimaliseren. Het vertalen van wensen en ideeën van de opdrachtgever in een doordacht, uitvoerbaar, functioneel facilitair concept en het creëren van een optimaal en op budget toegespitst ontwerp. Dat doe je samen met een interieurarchitect.

 

Wanneer schakel je een interieurarchitect in?

Wanneer U gaat bouwen, verbouwen, verhuizen, renoveren, een nieuw kantoor huurt, de functionaliteit van een ruimte wil verbeteren, eens iets heel anders wil en buiten uw dagelijkse routine wil stappen. Creëer mogelijkheden en vrijheid en bepaal samen met uw interieurarchitect zo vroeg mogelijk alle facetten en de ontwikkeling van bouwkundige binnenelementen in uw interieur. Ontwerp van binnen naar buiten. Interieur is om in te leven, te werken en vooral om van te genieten.

DesigNet

Gerealiseerde projecten omvatten kantoren, directiekamers, vergaderunits, aula’s, stiltecentra, kerken, woonprojecten, gehandicaptenzorg, showrooms, ziekenhuizen, ouderenzorg, scholen, universiteiten, bibliotheken, bedrijfskeukens en speciaalwerk.

sylvia

Neuhuyskade voor verbouwing

Neuhuyskade na verbouwing